3 Questions for Avril Lavigne by wwd.com

02.09.2012 00:00

 

Avril Lavigne míří se svou novou kolekcí na módní mola
a-lavigne.blog.czA kreativní umělkyně Lavigne dodává, že rock 'n' rollový vzhled její značky - který je doplňován řetězy a bodci - je velmi trendy.
"Cvočky jsou momentálně v módě více než kdy jindy a my si s nimi a s lebkami pohráváme již roky," řekla zpěvačka. "Dokonce i značky jako je Christian Louboutin mají ve svých kolekcích cvočky."
Nyní se Avril Lavigne připravuje na módní přehlídku Abbey Dawn v rámci New York Fashion Week, kde některé z jejích kousků předvede opět Kylie Jenner. "Je to pro mě obrovská záležitost. Vidět celou kolekci na Fashion Week je opravdu cool," řekla Lavigne. "A Kylie je na tohle ta pravá. Mám jí opravdu ráda." (Lavigne dříve randila s Brodym Jennerem, ale nedávno oznámila zasnoubení s frontmanem Nickelbacku Chadem Kroegerem.
 
Kromě své módní kolekce se Lavigne samozřejmě věnuje i hudbě. Prozradila, že nedávno dokončila nahrávání nového alba a že se příští rok vydá na turné.a-lavigne.blog.cz
 
1) Plánuješ ještě nějak rozšířit svou značku?
Avril: Je to cool, protože v kolekci bot nyní naleznete kromě normálních tenisek i boty na balet a podpatky. Takže obuv je přesně v tom bodě, kam jsem to chtěla dotáhnout. A také jsem nadšená, že je v mé kolekci nyní mnohem více šatů a plavek.
2) Kde bereš poslední dobou inspiraci k návrhářství?
Avril: Nakupuji hlavně, když jsem v Japonsku. Tam je móda úplně odlišná. Vždy si odtud odvezu spoustu zábavných nápadů.. Poté to proberu se svým týmem, hovoříme o tom, co je trendy a jaké styly obuvy navrhnout.
3) Kdo je zákazník Abbey Dawn?
Avril: Zpočátku byla značka určená juniorům a prodávala se pouze v Kohl's. Nyní je sice trochu dražší, ale je kvalitnější a mnohem víc cool. Nyní je zaměřená na starší věkové skupiny, ale i junioři si tam stále přijdou na své. Kolekce vždy obsahuje zábavné, světlé barvy a snažíme se udělat i odvážné kousky. O tom Abbey Dawn je - najde se v tom každá holka, která chce vyjádřit sama sebe.
 
(C) a-lavigne.blog.cz (preklad)